Coatings

Waterdicht, zacht en makkelijk in onderhoud

 

Wat is een coating?

Een coating kan meteen worden aangebracht op bijvoorbeeld een betonvloer, gietvloer of cementvloern. Een coating is een praktische en ideale oplossing om uw vloer stofvrij en vloeistof dicht te maken. Coatingvloeren zijn in diverse kleuren beschikbaar.

Wij van Deco Vloeren werken alleen met de beste soort coatings.  U dient rekening te houden met ongeveer 3 dagen voor het leggen van de vloer (afhankelijk van de ondervloer) en een uithardingstijd van minimaal 3 dagen.

 

Voorkom schade

Een coating zorgt voor een duurzame oplossing. Losse vuilresten zorgen mogelijk voor krassen, daarom is actief onderhoud erg belangrijk. Neem voor tips & tricks contact met ons op.

   

  Renovatie

  Deco Vloeren is gespecialiseerd in het renoveren van bestaande vloeren. Kleine of grote beschadigingen, vaak makkelijk te herstellen door Deco Vloeren.

    

   Contact

   Let op! Wegens grote drukte duurt het momenteel wat langer dan normaal voordat we jouw vraag per mail kunnen beantwoorden. We raden je daarom aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 55 40 37 87

   Kies een onderwerp

   8 + 6 =