Vloertegels

Onze vloertegels zijn perfect voor elke woning. Gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om een leven lang mee te gaan, zijn onze tegels duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Bekijk ons assortiment en ontdek de schoonheid en duurzaamheid

Veel keuze uit groot assortiment van 400+ tegels. Eigen productie. Tegels uit eigen fabriek.

 

Waarom tegels?

Breng de schoonheid van de natuur terug in huis met onze prachtige vloertegels. Gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om een leven lang mee te gaan, zijn onze tegels perfect voor elk interieur. Of u nu op zoek bent naar een modern of klassiek design, wij hebben de tegel die past bij uw stijl. Bekijk ons uitgebreide assortiment en ontdek de schoonheid en duurzaamheid van onze vloertegels.

   

  Voordelen

  • Hoogwaardige materialen: Onze tegels zijn gemaakt van de beste materialen, zodat ze een leven lang meegaan en uw huis een luxe uitstraling geven.
  • Gemakkelijk te onderhouden: Onze tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat u er altijd van kunt genieten zonder zorgen te maken over vuil en vlekken.
  • Duurzaam: Onze tegels zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan en zijn bestand tegen slijtage en beschadiging, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw vloer er altijd prachtig uitziet.
  • Verschillende stijlen en kleuren: Onze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat u de perfecte tegel kunt vinden die past bij uw interieur.

    

   Assortiment

   Onze vloertegels zijn perfect voor elke woning. Gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om een leven lang mee te gaan, zijn onze tegels duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Bekijk ons assortiment en ontdek de schoonheid en duurzaamheid

   Productdetails:

   • Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals keramiek en natuursteen.
   • Verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.
   • Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
   • Bestand tegen slijtage en beschadiging.
   • Verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.

   Onze productpagina bevat prachtige afbeeldingen van onze vloertegels in verschillende interieurs. U kunt ook gedetailleerde foto’s bekijken van de verschillende maten en kleuren waarin de tegels verkrijgbaar zijn.

   Wat is de prijs: Onze vloertegels zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen, afhankelijk van de grootte, het materiaal en het ontwerp van de tegels.

   Garantie: Wij bieden een garantie van 10 jaar op onze vloertegels, zodat u er zeker van kunt zijn dat u investeert in een product dat een leven lang meegaat.

   Bestelproces: Het bestelproces is eenvoudig en snel. Neem telefonisch contact met ons op en uw vloertegels worden zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd.

    

   Voorkom schade

   Ondanks een tegelvloer erg duurzaam is, kan het beschadigd raken. Losse vuil kan voor krassen zorgen, daarom is onderhoud erg belangrijk

     

    Renovatie

    Deco Vloeren is gespecialiseerd in het renoveren van bestaande vloeren. Kleine of grote beschadigingen, vaak makkelijk te herstellen door Deco Vloeren.

      

     Contact

     Kies een onderwerp

     12 + 4 =